Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ostra zupa dyniowa"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 61
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 61
Składniki
Warzywa umyj, obierz i rozdrobnij. Z papryczki chili usuń nasiona.
W rondlu rozgrzej oliwę. Wrzuć cebulę z czosnkiem, zeszklij, dodaj posiekaną papryczkę i pozostałe warzywa. Smaż kilka minut, po czym zalej je bulionem i dosyp przyprawy.
Gotuj zupę pół godziny i zmiksuj. Możesz zabielić ją śmietaną lub posypać serem. Serwuj z grzanką z czosnkiem.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 180
<strong>Aleksandra Główka z Chorzowa</strong>Źródło: Super TV