Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie pożywna i rozgrzewająca zupa na zimne dni.
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 198
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 167
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 198
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 167
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, pokroić w kostkę, zalać niewielką ilością wody, dodać starte jabłka , masło, sól i koper związany nitką. Podgotować i wyjąć koper z garnka. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę i podgotować, odcedzić i dodać do kapusty. Całość gotować do miękkości i podawać gorące ze świeżym pieczywem.