Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś z Elą i mężami mieliśmy ochotę na zupkę.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte piwoszki oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości mięsa.
Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować do ich miękkości.
W międzyczasie przygotować pieczarki. Jak już ziemniaki są miękkie dodać przygotowane pieczarki, ziela angielskie oraz liść laurowy i gotować do ich miękkości.
Dodać natkę pietruszki doprawić do smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki i nadal gotować.
Śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy, zalać zupę zagotować.
Zupa z tych grzybów wyszła przepyszna.