Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pyszna zupa marchewkowa"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9311
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 223
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 503
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9311
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 223
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 503
Składniki
Przepis przysłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic
Cebulę i czosnek obierz, pokrój na kawałki. Oliwę rozgrzej w rondlu, włóż cebulę, czosnek i liście lauro we, smaż 10-15 minut.
Marchewki obierz, umyj, pokrój na plasterki. Dodaj do cebuli, podsmaż. Zalej wodą (4-5 szklanek), gotuj do miękkości. Przypraw do smaku solą i pieprzem, zmiksuj. Posyp posiekaną natką.Źródło: Chwila dla Ciebie