Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i łatwa w przygotowaniu, zachwyci was smakiem.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 89
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1715
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 32
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1588
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 89
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1715
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 32
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1588
Składniki
Do garnka 6 litrowego wlać wodę, włożyć kurczaka, włoszczyznę pokrojoną w kostkę, listki laurowe i ziele angielskie. Gotować od wody zimnej przez 40 minut. Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i starkowane ogórki kiszone. Gotujemy następne 30 minut. Na końcu dodajemy posiekany koperek. Solimy i pieprzymy. Polecam zabielanie zupy na talerzu. Gotowe !!!