Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do wykonania, bardzo proste, bardzo pozywne i strasznie smaczne!!
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 55
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 40
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 72
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 55
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 40
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 72
Składniki
Przygotowujemy najpierw bulion warzywny z kostki (nalezy jednak pamietac, aby dac tylko 1 kostke do 120 ml wody, gdyz inne skladniki zupy juz sa slone). W garnuszku rozpuszczamy serki topione (rozdrabniajac widelcem) w szklance goracego bulinu. Na patelnie dajemy maslo, pokrojona cebule, szklimy ja, nastepnie dopiero dodajemy szyneczke, pokrojona w paseczki, jeszcze troche podsmazamy i zalewamy bulionem. Niech sie to pogotuje kilka minut. Nastepnie dolewamy rozpuszczone serki, dodajemy troszke sosu Worcester i gotujemy jeszcze 5 minut. Podajemy ze szczypiorkiem i grzankami. Doprawiamy pieprzem. Mmmmm pycha!! Ale mam pelny brzuszek :-)