Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozgrzewajaca, pozywna zupa ze spora iloscia miesa
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1751
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1751
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Składniki
Mieso kroimy na grube plastry i z dodatkiem suszonych warzyw, pokrojonej marchewki oraz wczesniej usmazonej ceblki z czosnkiem, a takze przypraw i ziol, gotujemy okolo 1 godziny. nastepnie wyjmujemy mieso i kroimy w kostke, i z powrotem do gara z nim!!! Gotujemy wraz z kasza perlowa okolo 20 minutek i gotowe. osobiscie potem na talerzu jeszcze troszke przyprawiam Maggi i pieprzem czarnym. bardzo pyszne i rozgrzewajace.
Szkoda, ze fotografia jest taka szara, ale to jest szara zupa.... Mozna posypac posiekana zielona pietruszka, ale i bez niej jest pysznie.