Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1790
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1790
Składniki
1. Wodę zagotować z kostką rosołową drobiową i sosem sojowym 2. Dodać wszystkie warzywa - marchew pokrojoną w paski/nitki ok. 3 cm, seler w krążki, łyżkę pokrojonego szczypiorku, przeciśnięty ząbek czosnku, białą rzodkiew pokrojoną w ćwiartki oraz 1 pieczarkę. 3. Dodać przyprawy i gotować ok. 10-15 min. 4. Podawać z makaronem - nitkami lub tradycyjnym chińskim np. ryżowym.