Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanio i smacznie, też tak można. Każdy wie, że najlepszy rosół to ten, który jest długo gotowany z kilkoma rodzajami mięsa ale zapewniam, że dla zdrowia naszych kieszeni ten rosół sprawdzi się idealnie
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 283
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 165
Naleśniki gryczane z warzywami to ciekawe i aromatyczne danie kuchni wegański...
Odsłon: 1031
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 283
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 165
Naleśniki gryczane z warzywami to ciekawe i aromatyczne danie kuchni wegański...
Odsłon: 1031
Składniki
1. Warzywa obierz i wrzuć do garnka z wodą ( Oprócz cebuli ) 2. Mięso umyj i dorzuć do reszty składników 3. Cebulę obierz i opal nad ogniem lub upraż na patelni 4. Dorzuć cebulę i przyprawy do wywaru 5. Gotuj w pyrtolącej się wodzie przez min 2 godz. 6. UWAGA ! Nie dopuść do zagotowania się rosołu ( Mały ogień wystarczy ) 7. Ugotuj makaron lub przygotuj lane kluchy