Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół wieprzowy wspaniale smakuje podany z ziemniakami.
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 17
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 281
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 17
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 281
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć włożyć do zimnej wody (7-8 szklanek) zagotować pod przykryciem i zszumować. Następnie zmniejszyć płomień i gotować około jednej godziny. Włoszczyznę umyć i włożyć do rosołu razem z przekrojoną na pół i zrumienioną bez tłuszczu cebulą. Wrzucić przyprawy i gotować powoli dalej około godziny. Rosół podawać z ziemniakami i posypać posiekaną natką pietruszki.