Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy lubimy rosoły, ale dla zagorzałego mięsożercy to trochę za mało, więc sposobem na to jest zwyczajne dołożenie do niego mięsa z gotowania, no i mamy z głowy robienie drugiego dania :)
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 262
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1397
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6471
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 209
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 262
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1397
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6471
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 209
Składniki
Mięso zalać zimną wodą i zagotować, po odszumowaniu dodać obraną włoszczyznę, posolić i gotować na bardzo małym ogniu, aby tylko pyrkał, czas gotowania u mnie to do miękkości mięsa, czyli tak ok. 2 godziny. Podać z makaronem i obranym ze skóry mięsem z udek.