Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sycąca zupa z soczewicą"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 73
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 73
Składniki
Do gotującego się rosołu wsyp opłukaną w zimnej wodzie kaszę jaglaną oraz namoczoną wcześniej czerwoną i zieloną soczewicę.
Obraną cebulę i czosnek drobno posiekaj, po czym zeszklij na rozgrzanym oleju.
Dorzuć warzywa do garnka.
Wsyp po szczypcie przypraw i gotuj około 15 minut.
45 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 170
Jedna porcja: 1,50 zł.Źródło: Super TV