Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poleca się na obiad dziś to szybka grochówka z mięsem oraz kiełbaskami cienkimi kawalerskimi przepis już czeka na blogu kuchnia domowa agi
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 243
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 29
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 243
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 29
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Składniki
Do garnka wlać dwa litry wody dodać kości BOCZKOWE oraz skóry wieprzowe które można pominąć a także wsypać włoszczyznę paski i przyprawę uniwersalną, gotować do miękkości mięsa na kościach. Gdy są już miękkie wyjąć dodać ziemniaki oraz groch i gotować do miękkości
Gdy ziemniaki z grochem są już miękkie dodać oczyszczone mięso z kości a po zagotowaniu dodać kiełbaskę pokrojona oraz majeranek gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia zupy w trakcie dodać cukier i jeśli będzie potrzeba doprawić przyprawą uniwersalną