Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną i szybką zupę grzybową z podgrzybków mrożonych, do zrobienia zupy użyłem polędwiczek z piersi kurczaka co skróciło czas przygotowania wspaniałej i aromatycznej zupy :-) Polecam serdecznie. Smacznego !!! https://youtu.be/Xuq4VaPL1_I
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 116
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 818
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 168
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 89
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 517
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 116
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 818
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 168
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 89
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 517
Składniki
Do garnka 5 litrowego nalewamy zimną wodę, do wody wrzucamy umytego fileta z kurczaka, następnie wszystkie warzywa pokrojone w drobną kostkę, dorzucamy listki laurowe i ziele angielskie, całość przykrywamy i gotujemy aż warzywa będą miękkie.
Rozgrzewamy patelnię, wlewamy olej i wrzucamy drobno posiekaną cebulę, następnie grzyby, całość podsmażamy ok 2 minuty i dorzucamy czosnek z majerankiem. Następnie zawartość patelni wrzucamy do gotującej się zupy. Gotujemy jeszcze 20 minut i dorzucamy drobno posiekany koper. Następnie wlewamy śmietanę do miseczki, a do niej kilka łyżek gorącego wywaru i hartujemy śmietanę. Następnie wlewamy ją do garnka. Całość należy zagotować, solimy i pieprzymy do smaku. Zupa jest gotowa !!! Smacznego !!!