Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żurek który zawsze wychodzi, można dodać jeszcze jajko będzie jeszcze lepszy ;-)
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 116
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 816
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 168
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 89
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 517
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 116
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 816
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 168
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 89
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 517
Składniki
1. Kiełbasę zalewamy wodą i gotujemy 30 minut.
2. Po tym czasie wykładamy kiełbasę, obieramy z flaczka i kroimy w krążki
3. Następnie przesmażamy na rozgrzanym oleju.
4. Ziemniaki obieramy i kroimy w kosteczkę, dodajemy do wywaru z kiełbasy i gotujemy
5. Wsypujemy Vegetę.
6. Kiedy ziemniaki są już prawie dobre dodajemy kiełbasę
7. Następnie doprawiamy majerankiem oraz solą.
8. Proszek Żurku rozrabiamy ze śmietaną.
9. Hartują wlewamy do zupy, jeszcze chwilkę gotujemy.
10. Zupa gotowa. 11. Smacznego.