Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Toskańska zupa fasolowa"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 219
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 516
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14546
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 219
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 516
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14546
Składniki
Marchewki oczyść, pokrój na plasterki. Łodygi selera umyj, pokrój. Cebulę obierz, pokrój w piórka. Czosnek pokrój w kostkę. Cukinię pokrój na plasterki.
Bulion wlej do rondla. Dodaj czosnek, marchewki, seler naciowy, cebulę i pomidory wraz z zalewą. Gotuj do miękkości.
Dodaj cukinię i fasolę, koncentrat pomidorowy, wymieszaj. Przypraw do smaku oregano, solą i pieprzem, gotuj kilka minut.
Zupę podawaj np. z razowymi grzankami czosnkowymi.
Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie