Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna warzywna zupa z warzyw sezonowych zapraszam po przepis
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Składniki
Żeberka kroje na mniejsze kawałki i gotuje do miękkości w 4 litrach wody z łyżką soli kilkoma listkami laurowymi i ziarnami ziela. Bób wyjmuje ze strączków myj, botwinkę również myje drobno kroje jak są większe buraczki obieram kraje w paseczki lub kostkę, ziemniaki i marchew obieram kroje w kostkę. Koper i natkę selera kroje drobno czosnek również<kalafior w mniejsze różyczki ,kiełbasę kroje w kostkę .
Gdy żeberka sie ugotują do garnka daje warzywa i gotuje do miękkości ,dodaje przyprawy ,a śmietanę hartuję wlewając gorący płyn z zupy dokładnie mieszam i wlewam do garnka z zupą dodaje kiełbaskę i gotuje całość 5 minut i gotowe .Zupa jest pyszna i aromatyczna najlepiej smakuje gorąca i odgrzewana. Po dokładne wykonanie zapraszam na film Smacznego