Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,gesta ,sycaca zupa w sam raz na zimowe popoludnia i wieczory:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 213
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 213
Składniki
W duzym garnku rumienimy mieso mielone,odlewamy z niego h20.Dodajemy cebule,starte na grubej tarce marchewki,pokrojony drobno seler i pomidory.Dusimy az skladniki beda miekkie.Dodajemy fasole,rosol wolowy,przyprawy,hot sauce,sos do spaghetti i makaron.Gotujemy wszystko do miekkosci makaronu.Do zupy mozna dodac h2o np.1 szklanke . Obowiazkowo ser na wierzch.