Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita na jesienną słotę.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 216
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 216
Składniki
Gotujemy kostkę, obieramy wszystkie jarzyny, ziemniaki kroimy w kostkę. Pozostałe jarzyny ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wszystko wrzucamy do wywaru. Gotujemy do miękkości ziemniaków. Ze śmietany i mąki robimy zaklepkę i wlewamy do naszej zupy. Pod koniec gotowania dodajemy posiekany drobno czosnek, posypujemy zieloną pietruszką. Smacznego!