Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na inną zupę.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 56
Polecam.
Odsłon: 69
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 56
Polecam.
Odsłon: 69
Składniki
1. Kapustę siekamy, zalewamy wodą w garnku. 2. Przyprawiamy Vegetą i gotujemy. 3. Wrzucamy kostkę rosołową i liść laurowy.
4. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, dodajemy do kapusty.
5. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę i również dodajemy do kapusty.
6. Kiełbasę kroimy w plasterki, podsmażamy na rozgrzanym oleju, dodajemy do zupy.
7. Na koniec gotowania, dodajemy koncentrat pomidorowy doprawiamy pieprzem oraz solą.
8. Mąkę rozrabiamy z zimną wodą, hartujemy zupę i zaprawiamy. 9. Chwilkę gotujemy.
10. Zupa gotowa. 11. Smacznego.