Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna alternatywa dla niedzielnego rosołu
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 732
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 732
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Zrobić wywar na samej kości lub kurczaku z kostką rosołową i szczyptą wegety. (Można też wykorzystać rosół tylko trzeba go przecedzić)
Jarzyny pokroić w krążki ok 1cm selera w dużą kostkę seler naciowy w słupki ok 3cm . Ziemniaki w całości jeśli są małe jeśli duże to pokroić w dużą kostkę.
Wrzucić jarzyny (oprócz ziemniaków) do wywaru gdy ten będzie gotowy. Jak jarzyny zrobią się pół miękkie dodać ziemniaki.
całość doprawiamy oregano pieprzem i solą
SMACZNEGO !