Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienna rozgrzewająca zupa.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Do garnka z wodą dodajemy przyprawy oraz mięso. Gotujemy i w międzyczasie przygotowujemy warzywa. Cebulę kroimy w piórka i dodajemy do garnka razem z czosnkiem i kawałkiem selera.
Marchewkę, pietruszkę i pora kroimy w talarki i dodajemy do garnka. Dalej gotujemy i dorzucamy posiekany koperek.
Ziemniaki kroimy w kosteczkę i dodajemy razem z oczyszczona i pokrojoną na połówki brukselką. Gotujemy do miękkości wszystkich warzyw.
Odstawiamy na moment do wystygnięcia i zabielamy śmietaną. Zagotowujemy i mamy zupę gotową do podania.