Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli lubicie zupy to czeka już na was przepis na moim blogu na który serdecznie zapraszam
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 268
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 41
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 86
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 268
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 41
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 86
Składniki
Do garnka wlać 1 litr i 800 ml wody dodać porcje rosołową, marchew pokrojoną dowolnie i zagotować następnie zmniejszyć ogień zebrać szumowiny i dodać suszoną włoszczyznę oraz przyprawę uniwersalną a gdy mięso jest na pół miękkie dodać ziemniaki i gotować do ich miękkości
Gdy wywar się gotuje przygotować botwinę, umyć ją pokroić drobniej zasypać cukrem i wlać ocet wymieszać i pozostawić aż botwina puści soki
Jak ziemniaki są już miękkie dodać botwinę oraz buraczki tarte lekko zagotować a następnie przygotować śmietanę rozprowadzając ją z gorącym wywarem aby nie było grudek
Do gotującej się zupy wlać śmietanę i lekko zagotować zdjąć z ognia i odstawić aby nabrała ładniejszego koloru