Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, pożywne, szybkie i smaczne
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 40
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 23
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 40
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 23
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Cebulę drobno posiekać i podsmażyć na maśle. Zalać wodą. .Gotować. ok.3.min. .Wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki.Dodać kostkę bulionową. Gdy ziemniaki będą prawie ugotowane, zrobić lane ciasto (jajko +woda). Wlewać ciasto do gotującej zupy (jednocześnie mieszając-będą cienkie i długie). Dodać posiekany czosnek. Przyprawić pieprzem, solą lub vegetą .
Jeśli mamy trochę mięsa z rosołu (i trochę rosołu ale niekoniecznie)) to dodając do zupy otrzymamy potrawę dwa w jednym.