Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to dobra zupa dla miłośników tofu i weetarianinów
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 229
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 229
Składniki
Ceulę obrać,drobno pokroić i udusić na oleju do miękkości,po czym zalać wodą wymieszać z sosem sojowym.
Lekko przestudzić izmiksować.
Dodać tofu i doprowadzić do wrzenia.
Zupę porozlewać do miseczek do zapiekana,posypać żółtym serem i zapiec około 20 minut w piekarniku.