Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, rozgrzewająca zupa.
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 9869
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 127
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 533
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 82
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 9869
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 127
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 533
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 82
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w kostkę lub piórka. Wrzucamy na patelnię, podlewamy odrobiną wody i dusimy do miękkości pod przykryciem.
Kiełbaski gotujemy w rosole i ugotowane wyjmujemy na talerz/deskę.
Uduszoną cebulę wrzucamy do rosołu i dodajemy serek topiony. Po rozpuszczeniu serka uruchamiamy blender i miksujemy wszystko na gładką masę. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.
Ugotowana kiełbasę obieramy z osłonki i kroimy w plastry. Dodajemy do gotowej już zupy. Smacznego!