Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
1. ciecierzyce wyplukac, zalac zimna woda, odstawic na kilka godz, gotowac w tej samej wodzie, dodac pokrojona cebule, czosnek i marchew, wlac lyzke oleju, gdy ciecierzyca zmieknie posolic i dodac soczewice (soczewica szybko sie rozgotuje i zagesci zupe), dodac pokrojona w kostke papryke czerwona i przyprawy, gotowac jeszcze pare minut, posypac natka smacznego