Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa czosnkowa z grzankami"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 18
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 16
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 18
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 16
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
??Ziemniaki, marchewkę, czosnek i cebulę obierz, a następnie pokrój w kostkę.
W garnku, na roztopionym maśle zeszklij przygotowane warzywa.
Po chwili podlej je bulionem i gotuj do czasu, aż będą miękkie. Zdejmij zupę z kuchenki.
Zmiksuj zupę za pomocą blendera, dodaj serek topiony oraz przyprawy. Ponownie postaw garnek na palniku i mieszaj do momentu uzyskania gładkiej konsystencji kremu.
Rozlej zupę do małych miseczek. Dodaj pokrojone w kostkę i podsmażone na maśle pieczywo tostowe.
Płatki migdałów delikatnie upraż na suchej patelni. Posyp nimi każdą porcję i podawaj.Źródło: Telemax