Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa czosnkowa z natką"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 268
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 39
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 85
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 268
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 39
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 85
Składniki
Przepis przysłała Joanna Machynia z Gorlic
Czosnek obierz, posiekaj lub przeciśnij przez praskę. Topiony serek pokrój na kawałki.
Bulion jarzynowy wlej do rondla, zagotuj. Dodaj serek i czosnek, gotuj na małym ogniu 15-20 minut. Przypraw do smaku solą i pieprzem. Zupę podawaj z grzankami, posyp grubo pokrojoną natką.
<strong>Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,80 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie