Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa zupa fasolowa na zasmażce zapraszam jak zrobić
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1138
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 136
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1138
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 136
Składniki
Żeberka myje wrzucam do garnka zalewam woda tak by były przykryte z sola ,listkami i zielem angielskim gotuje do miękkości i wyciągam z wywaru . Ziemniaki obieram myje kroje w kostkę i wrzucam na wywar jak mamy świeże warzywa tez gotuje z ziemniakami z mięsa gotuje do miękkości następnie dodaje fasole odsączaną z wody ,dodaje pomidory ulubiony zestaw przypraw gotuje chwilę .
Zasmażka ;Na patelni rozgrzewam olej i wsypuje mąkę całość intensywnie mieszam by sie nie przypaliła smażę aż mąka zbrązowieje i wtedy nalewam chochle płynu z zupy mieszam i wlewam do garnka z zupą mieszając i gotuje całość 5 minut i zupa gotowa można dodać ulubiona wędlinę lub przysmażony boczek .Po dokładne wykonanie zapraszam na film .Smacznego