Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna zupa, smak zblizony do tradycyjnych gołąbków
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 131
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 125
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 125
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 131
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 125
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 125
Składniki
1. kapustę poszatkować, warzywa obrac i drobno posiekać, zalać wodą, posolić, gotować na małym ogniu, dodac pokrojone pomidory, namoczone grzyby oraz przyprawy, gotować 2. na oleju poddusić cebulę, dodać mielone mięso, chwilę podsmażyć, dodać do zupy, chwile pogotowac, dodać ugotowany, zimny ryż, oraz koncentrat pomidorowy, doprawić do smaku, posypac natka, samcznego