Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna alternatywa dla miłośników tradycyjnych gołąbków. Prosta i szybka w przygotowaniu.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 33
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 118
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 33
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 118
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
Składniki
Por i cebulę podsmaż na oleju. Dodaj startą na tarce marchewkę, mięso mielone oraz pokrojoną kapustę. Podsmaż. Dodaj puszkę pomidorów. Podlej bulionem lub wodą, dodaj koncentrat pomidorowy. Chwilę podduś, dodaj ryż. Gotuj około 15 minut. Na koniec dodaj koperek, śmietanę oraz dopraw do smaku solą i pieprzem.