Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 69
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 106
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 69
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 106
Składniki
Marchew ,pietruszkę ,seler obrać umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Pora pokroić w piórka. Wrzucić do garnka dodać łyżkę oliwy ,lekko podsmażyć. Zalać ciepłą wodą ,dodać kości wędzone oraz przyprawy. Po 5 min dodać mrożone grzyby oraz suszone (rozdrobnić ręcznie-połamać). Ziemniaki obrać ,umyć i pokroić w większą kostkę. Dodać do zupy. Gotować do miękkości ziemniaków i suszonych grzybów. Na koniec przyprawić solą i pieprzem,