Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa grzybowa z kaszą jaglaną i winem"
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 78
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 81
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5233
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 635
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 78
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 81
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5233
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 635
Składniki
Podudzia zalej wodą, ugotuj. Zdejmij szumy. Warzywa obierz, pokrój. Dwie cebule obierz, opal. Warzywa dodaj do kurczaka razem z przyprawami. Gotuj 50 min.
Grzyby oczyść, pokrój, pozostałą cebulę posiekaj. Przesmaż razem na maśle. Zalej odcedzonym bulionem (półtora litra). Kaszę przelej wrzątkiem. Dodaj do grzybów, ugotuj. Pod koniec wlej wino, przypraw.
Czas przygotowania 90 min, ilość porcji 6, cena za porcję 2,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie