Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na prostą zupę z maślaków.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 14
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 200
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 169
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 14
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 200
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 169
Składniki
1. Maślaki dokładnie obrać ze skórki łącznie z łodyżkami i pokroić w mniejsze kawałki. 2. Warzywa i ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę. 3. Warzywa wraz z grzybami i przyprawami wrzucić na rozgrzaną oliwę i chwilę podsmażyć. 4. Całość przełożyć do garnka, zalać 3,5 szklankami wrzątku, dodać kostkę rosołową, posiekany koperek i gotować ok. 20min. 5. Podawać z jogurtem naturalnym.
.