Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 83
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 83
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Składniki
Mieso kroimy w drobna kostke,lekko solimy i rumienimy na rozgrzanym smalcu.Zrumienione mieso przekladamy do garnka ,a na pozostalym ze smazenia tluszczu podsmazamy rozdrobnione jarzyny,czesto mieszajac.Podsmazamy cebule i por gdy sie zeszkla przekladamy do garnka wraz z pozostalym tluszczem.Zalewamy skladniki woda i gotujemy na malym ogniu od czasu do czasu mieszajac, az wszystko bedzie miekkie.Pod koniec gotowania dodajemy ziemniaki i papryke i dalej gotujemy.Dodajemy koncentrat pomidorowy,przyprawiamy papryka.