Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca rozgrzewająca zupa z szynką wieprzową i czerwoną fasolą.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 59
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 59
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
1. Pokrojone w kostkę mięso z szynki wrzucić do wody wraz z vegetą i gotować przez 30min.
2. Pokrojone drobno warzywa wrzucić do gotującego się wywaru wraz ze wszystkimi przyprawami i gotować 15min.
3. Pokrojone w kostkę ziemniaki dodać do zupy i gotować przez kolejne 20min. 4. Na koniec dodać fasolę i gotować 10min.