Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa imbirowa z mięsem"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 81
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 81
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Mięso wymieszaj z sosem sojowym i cukrem, odstaw na 30 min. Imbir, szczypiorek i cebulę posiekaj. Olej rozgrzej na patelni, podsmaż imbir, szczypiorek i cebulę.
Kostki bulionowe rozpuść w półtora litra wrzątku. Dodaj mięso, gotuj na małym ogniu 15 min.
Dodaj cebulę z dodatkami. Białka roztrzep, okrężnym ruchem wlej do zupy, mieszając. Przypraw pieprzem.
Czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,30 złŹródło: Chwila dla Ciebie