Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa jarzynowa"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 70
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 204
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 70
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 204
Składniki
Wszystkie warzywa umyj, marchewkę obierz.
Por, seler i marchew drobno pokrój i przesmaż chwilę na maśle. Dodaj liść laurowy.
Po chwili zalej całość bulionem i dołóż posiekany czosnek.
Do wrzątku wsyp kaszę i gotuj ok. 20 minut. 10 minut przed końcem dodaj brokuł i wsyp przyprawy oraz natkę.
50 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 190
<strong>Magdalena Kaczmarek z Poznania</strong>Źródło: Super TV