Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam wszystkie zupy, najczęściej gotujemy teraz w wersji wegetariańskiej,
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 2401
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 905
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6354
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2012
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 2401
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 905
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6354
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2012
Składniki
1. rozgrzać masło, dodać pokrojoną marchew, pietruszkę, selera i pora, dusić chwilę, zalac gorącym bulionem, gotować na małym ogniu, po ok 15 min dodać mrożoną fasolkę a na końcu podzielony na różyczki brokuł, 2. śmietanę zmieszać z kilkoma łyżkami gorącej zupy, wlac do garnka, dodac koperek, doprawić sola i pieprzem, podawac z ryżem smacznego