Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykła zupa kalafiorowa stała się już nudna, dlatego proponuję ją trochę urozmaicić.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 58
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 71
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 77
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1133
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 264
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 58
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 71
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 77
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1133
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 264
Składniki
1. Kalafior dzielimy na różyczki. 2. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę. 3. Marchew oraz pietruszkę kroimy w kostkę. 4. Do garnka wkładamy ziemniaki i zalewamy wodę, gotujemy.
5. Wrzucamy warzywa .
6. Dokładamy kostkę rosołową i doprawiamy przyprawami: Vegetą, pieprzem, paprykami, curry. 7. Gdy warzywa będą już dobre wrzucamy serki i gotujemy do chwili rozpuszczenia.
8. Zupa gotowa. 9. Smacznego.