Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, sycąca zupka przyrządzona według zasad diety Doktora Dukana.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Do wody dodać kostke rosołową i przyrządzić wywar warzywny.
Do wywaru dodajemy kalafior, marchew pokrojoną w talarki, pietruszkę w talarkach, serel, por i koper.
przyprawiamy wszystko pieprzem i odrobina koncentratu pomidorowego.
Gotujemy tak długo aż warzywa zmiękną.
Na talerzu doprawiamy jogurtem.
SMACZNEGO:)