Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadprogramowo ukiszone kimchi, używam do przyrządzania innych dań. Między innymi świetnie spisuje się jak baza do zup, które smakują jak bardzo podobnie jak nasz kapuśniak :) Po kimchi z tofu oraz kimchi z mięsem przyszedł czas na zupę z grzybami.
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 30
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 49
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 940
Smaczny i zdrowy pomysł na obiad .
Odsłon: 90
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 30
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 49
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 940
Smaczny i zdrowy pomysł na obiad .
Odsłon: 90
Składniki
W garnku rozgrzać oliwę. Wrzucić cebulkę, czosnek i imbir – smażyć jedną minutę – ciągle mieszając. Dodać kimchi, smażyć kolejną minutę.
Dodać bulion, pastę gochujang i sos sojowy – wymieszać i gotować 10 minut.
Dodać grzyby, gotować gotować 5 minut. Zdjąć z ognia, nałożyć do miseczek i podawać.