Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa która wszystkich zaskakuje smakiem. Jest przepyszna. Polecam osobom, którym znudziły się tradycyjne pomidorówki i ogórkowe.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 114
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1950
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2718
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 114
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1950
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2718
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
Mięso dokładnie wymieszaj z jajkami, kaszą i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Dopraw solą i pieprzem. Uformuj małe kotleciki. Usmaż je na rumiano na patelni. Przełóż do garnka. Zalej bulionem i zagotuj. Cebulę posiekaj, zeszklij. Dodaj do niej pokrojone w plasterki pieczarki. Gdy odparują nadmiar wody dodaj je do bulionu. Do zupy dodaj posiekaną kapustę. Gotuj przez ok. 10 minut. Zabiel śmietaną. Dopraw solą i pieprzem. Przed podaniem zupę posyp posiekanym koperkiem.