Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa koperkowa"
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 265
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 62
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 65
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5374
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 265
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 62
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 65
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5374
Składniki
Warzywa pokrój, włóż do garnka, zalej wodą. Ugotuj do miękkości.
Mięso mielone wyrób z jajkiem i bułką tartą, przypraw. Uformuj kulki. Dodaj do zupy. Gdy wypłyną, dodaj posiekany koperek. Gotuj ok. 10 min.
Śmietanę rozrób z kilkoma łyżkami zupy. Wlej do reszty zupy, przypraw.
Przepis Marty Sztabińskiej z Grajewa</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie