Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa na czarną godzinę, zawsze w zamrażarce :) Kiedy mam resztki warzyw, kroję je i zamrażam, aż zbiorą się składniki na zupę krem, polecam.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 576
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 124
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 130
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 99
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22692
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 576
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 124
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 130
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 99
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22692
Składniki
Pokrój warzywa na małe kawałki, nie za duże, aby później szybciej się ugotowały.
Umieść w woreczku lub plastikowym pojemniku i zamroź.
Kiedy nadejdzie 'czarna godzina', wyjmij warzywa, włóż do garnka, dodaj przyprawy, zalej gorącą wodą tak, aby lekko przykryła warzywa i gotuj do miękkości (ok.25 min).
Zmiksuj, ewentualnie dopraw i gotowe!