Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa zupa w formie kremu, do której idealnie fasują muffinki w słonym wydaniu polecam ;)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Składniki
Z królika, warzyw i zieleniny przygotować wywar. Przyprawić do smaku.
Na łyżce oliwy usmażyć skrojony czosnek, dodać pokrojona w kostkę cukinię i dusić do miękkości. Na drugiej patelni, na pozostałej oliwie usmażyć cebulkę pokrojona w pióra.
Jarzyny przełożyć do blendera, dodać obrane mięso, wywar i całość zmiksować. Podawać np. z muffinkami na słono :) Smacznego