Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonala dla tych ,ktorzy lubia ostry smak sera plesniowego.
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 4970
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1384
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 145
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 53
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4824
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 4970
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1384
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 145
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 53
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4824
Składniki
W rondlu rozgrzac masło,wrzucić ogonki brokułów,cebule i por.Podsmażyc.Wlac bulion warzywny,gotowac ok 20min.W tym czasie osobno ugotowac obrane ziemniaki.Pod koniec gotowania sie bulionu wrzucić brokuły , ser pleśniowy i ugotowane ziemniaki.Zupe zmiksować i dodać małe grzaneczki podsmazone na patelni(lub w piekarniku).MMMmmm:)