Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, rozgrzewająca zupa dyniowa w sam raz na jesienne chłody.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 57
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 292
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 57
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 292
Składniki
W garnku rozgrzać masło, dodać posiekany czosnek i cebulę, podsmażyć, dodać obrana ze skóry dynię pokrojoną w kostkę i podsmażamy kolejne 5 minut. Zalewamy bulionem, dodajemy ziemniaki pokrojone w kostkę i gotujemy około 30 minut na małym ogniu.
Całość zmiksować na gładki krem, doprawić solą, pieprzem, gałką muszkatołową i papryką, zagotować.