Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta zupa to gwarantowany sukces na przyjęciu. Polecam ponieważ jest prosta i smaczna.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 41
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 59
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 57
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 993
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 226
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 41
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 59
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 57
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 993
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 226
Składniki
Do wody wkładamy mięso i gotujemy do miękkości. W między czasie obieramy warzywa i kroimy na talarki.
Dynię obieramy i również kroimy na mniejsze kawałki.
Jak mięso jest już miękkie dodajemy wszystkie warzywa i gotujemy do miękkości warzyw.
Jak już mamy wszystko miękkie zabieramy się do miksowania. Pamiętajmy, że zupa krem powinna być trochę gęstsza od zwykłej zupy, więc musimy wywarzyć ilość wody i ilość warzyw. Wszystko miksujemy dodajemy pestki dyni ja lubię dużo, łyżkę gęstego jogurtu i kawałki grzanki zrobionej z chleba tostowego w opiekaczu. Oczywiście sól i pieprz do smaku. Smacznego